... Over de foodies achter Coock.nl – Coock

Over de foodies achter Coock.nl

Een passie voor koken en eten, daar is het allemaal begonnen. De afgelopen jaren hebben we meerdere culinaire reizen gemaakt en hier de beste recepten en food-ideeen opgedaan.
Nadat vrienden ons weer eens vroegen om een recept te delen, of waar de lekkere foto vandaan kwam, hebben we besloten om onze recepten en tips niet voor ons zelf te houden, maar ook te delen met jou!

Wij zijn Lay (33) en Wouter (37) en willen jou via deze website en onze socials inspireren met onze recepten en de leukste hotspots in Nederland en buitenland. De recepten en tips die je op de Coock website en socials vindt zijn uitgebreid door ons getest en geproefd!
Zo weten we zeker dat jij altijd kiest uit de beste tips en recepten.

Koken en eten speelt ook een grote rol in ons gezin met 3 meiden. Wij zijn een gezin met 2 pubers en een kleuter. Wij vinden het belangrijk dat zij leren om gezond te eten en daar ook een goed gevoel bij te hebben. Ons uitgangspunt is dat het hele gezin het gevoel heeft lekker te hebben gegeten. Het liefst gebruiken wij hier verse en gezonde producten voor. Wat wij ook belangrijk vinden is dat wij zo min mogelijk eten verspillen. Wij gebruiken vaak dezelfde ingredienten voor meerdere recepten, zo gooien wij zo min mogelijk eten weg.

Wij hopen jou ook te inspireren om een feestje te maken van het koken en het eten, want wat is er nou leuker?
gdpr-image
Deze website gebruikt cookies om uw ervaring op de site te verbeteren. Bij het bezoeken van de site gaat u akkoord met ons Privacy Beleid.
Lees meer